Diensten

/Diensten
Diensten 2016-12-21T12:12:00+00:00

Zet jouw wielerevenement in de kijker!

Wil je met een wielerevenement het grote publiek bereiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wielrenwereld.com maakt tegen een schappelijke prijs producties voor wielerevenementen uit Nederland en België. Je bereikt via onze kanalen al snel duizenden wielerfans en vereeuwigt tegelijkertijd jouw wielerevenement! Meer weten? Bekijk voor een impressie de vorige producties op onze website en aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Wielrenwereld Videoreportages

HD video's

Alle videoreportages worden in HD-kwaliteit aangeleverd.

Op maat gemaakt

Video’s zijn zowel voor Facebook als jouw website geoptimaliseerd.

Interviews

Alle videoreportages van Wielrenwereld zijn voorzien van interviews.

Voice-over

Uitgebreid commentaar
bij elke videoreportage.

Actiecamera

Voel de snelheid, adrenaline en spanning dankzij spectaculaire actiebeelden vanaf de racefiets!

Meeslepend

Wedstrijdbeelden worden afgewisseld met sfeerbeelden, actiebeelden en interviews, waardoor de wielerfan op het puntje van zijn stoel blijft zitten.

Sponsoren

De sponsors van het evenement krijgen een prominente plaats aan het begin van de videoreportage.

Reclame

Een videoreportage zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling, maar is ook een troef bij de werving van nieuwe sponsors.

Vimeo

Wielrenwereld publiceert de video's op Vimeo. Elke video kan je zonder extra dataverbruik plaatsten op een website.

Duizenden kijkers

De videoreportages van Wielrenwereld.com vallen zowel bij de Nederlandse als Belgische wielerfans in de smaak!

Andere diensten van Wielrenwereld.com

Wielrenwereld.com levert veel meer dan alleen videoreportages. Ook voor geschreven producties, audioreportages, sociale media en fotoreportages zit je bij ons goed. Voor een schappelijke prijs leveren we vakwerk en we zetten jouw evenement extra in de kijker. Uiteraard houden we daarbij rekening met jouw specifieke wensen. Lees hiernaast meer daarover.

Waarom kiezen voor Wielrenwereld.com?

  • Schappelijke prijs
  • Uniek uithangbord
  • Extra aandacht voor sponsors van jouw evenement
  • Meer naamsbekendheid
  • Bereik duizenden wielerfans
  • Troef bij werving van nieuwe sponsors

Wat klanten zeggen

Vanaf het begin was er een fijne samenwerking met Job. Hij omschreef duidelijk de mogelijkheden en hij dacht enorm met ons mee. De uiteindelijke reportage was van uitstekende kwaliteit, met goed verslag. We kunnen zijn videoproductie als uithangbord gebruiken voor komende edities van de Kermiskoers in Sint Jansteen!

Sjoerd Boussen, Kermiskoers Steen

Wielrenwereld.com heeft een mooie videoreportage van de GP Paul Borremans aan ons afgeleverd. Iedereen kan daardoor nog eens nagenieten van de wedstrijd. Met name de exclusieve actiebeelden vanuit het peloton waren spectaculair! Job kent zijn ‘job’ en wij doen in de toekomst zeker nog beroep op zijn diensten!

Wielrenwereld.com heeft op fantastische wijze verslag gedaan van de 35e editie van de SPIE Junioren Driedaagse. De videoreportages van de vier verschillende etappes zijn schitterend. Ook de geschreven producties zitten uitstekend in elkaar. Het tilt onze wedstrijd naar een nog hoger niveau!